Netradicinė klasės valandėlė

Balandžio 18 d. IIb klasės mokiniai dalyvavo nuotolinėje netradicinėje klasės valandėlėje “Konkursinio balo skaičiavimo aktualijos. Ką reikia žinoti?“

Atsirandant vis daugiau galimybių plėtoti savo potencialą ir suprasti universitetinio gyvenimo subtilybes, Mykolo Romerio universiteto mokinio karjeros akademija organizavo unikalų susitikimą. Šį kartą tai nebuvo įprastas klasės valandėlės formatas, o informacinis renginys, skirtas konkursinio balo skaičiavimo aktualijoms.

Nuotolinis susitikimas tapo ne tik prasminga patirtimi, bet ir svarbiu žingsniu kiekvieno mokinio kelionėje į aukštąsias studijas. Įdomi ir aktuali tema buvo pateikta nacionalinio priėmimo grupės vadovo Sauliaus Bugailiškio. Mokiniai turėjo unikalią galimybę susipažinti su universitetinio priėmimo proceso niuansais ir išgirsti patarimus iš patyrusių specialistų. Svarbiausia mokiniams buvo aiškiai ir suprantamai išdėstyta svarbiausia tema, susijusi su universitetinio priėmimo procesu, konkursinių balų skaičiavimu bei kitais aktualiais klausimais.

Šis susitikimas ne tik suteikė mokiniams išsamesnę informaciją apie ateinančius išbandymus, bet ir padėjo suprasti, kokie veiksniai yra svarbūs siekiant tikslo – sėkmingai patekti į aukštąsias mokyklas.

IIb klasės vadovė Rūta Garbštienė