Renginys “Draugo diena” Pasvalio Sporto mokykloje

2018 m. lapkričio 22 d. mūsų gimnazijos komanda, kurią sudarė 6a klasės mokiniai: Paulina Medekšaitė, KornelijaVarzaitė, Ervinas Kalanta, Renatas Katkevičius dalyvavo Pasvalio rajono švietimo įstaigų 5-8 klasių mokinių renginyje “Draugo diena”. Renginys buvo organizuojamas Pasvalio Sporto mokykloje, kurio tikslas-suburti bendroms veikloms skirtingų mokyklų mokinius.

Mokiniukai, lydimi savo mokyklų socialinių pedagogių, parengė savo komandų prisistatymus. Vėliau vyko Pasvalio Sporto mokyklos darbuotojų-trenerių ir Pasvalio komisariato bendruomenės pareigūnų ir policijos rėmėjų  mokiniams skirta veikla. Įdomu buvo klausytis karatė meistro Gintauto Čepukaičio paskaitos. Sporto mokyklos vadovė Eugenija Butrimienė pravedė ekskursiją po Sporto mokyklą ir visus kvietė atvykti treniruotis, prasmingai praleisti laisvalaikį baseine. Renginio pabaigoje Pasvalio raj. Švietimo pagalbos tarnybos vadovė Andromeda Baršauskienė visus mokinukus apdovanojo padėkos raštais ir saldžiais prizais.

Mūsų gimnazijos mokinukai teigė, kad buvo labai smagu pabendrauti, pažaisti, parungtyniauti su kitų mokyklų mokiniais. Visose rungtyse nugalėjo ŠYPSENA ir DRAUGYSTĖ.

Socialinė pedagogė Vilma Titienė