Rudens gėrybių paroda

Gelsvu takeliu atskubėjo ruduo. Jis paslėpė ryškias vasaros spalvas, bet padovanojo savo spalvų paletę: gelsvą, rausvą, auksinę… ir, žinoma, gausybę rudens gėrybių.

Pradinukai kartu su tėveliais nusprendė pasidairyti po savo daržus ir sodus. Ko tik ten nerado… Ir geltonšonį moliūgą, ir raudonskruostį obuoliuką, ir žalialapį kopūstą, ir saldžią vynuogę bei kriaušę… O paskui kūrybiškumui nebuvo galo. Rudens gėrybės virto  laivais, mašinomis, karietomis, laikrodukais, žmogeliukais, peliukais, kirmėliukais, ežiukais, paukščiukais ir kitais personažais. Visi jie buvo sukurti su didele meile, kantrybe, kruopštumu– ne tik vaikų, bet ir tėvelių.

Kaip ir kiekvienais metais šie nuostabūs darbeliai papuošė pirmojo aukšto koridorių ir džiugino visą gimnazijos bendruomenę.

Dėkojame 1a klasės mokiniams: Agnei, Dovydui, Klaidui; 2a klasės mokiniams: Viktorijai, Domantui, Lukui, Brigitai, Aurimui, Gediminui, Renatai, Orestui, Kristupui, Ernestui, Mėjai, Joriui, Žemynai, Vestai; 2b klasės mokiniams: Ignui, Manvydui, Kristupui, Liepai, Emai, Jonui, Tomui, Skaistei S., Vakariui, Esterai, Austėjai, Skaistei Č.; 3a klasės mokiniams: Skalmantui, Nojui B., Saulei, Gabrielei, Ričardui, Nojui Š., Džiugui, Rokui, Pauliui, Pijui, Austėjai, Dominykui U., Gustui, Karinai, Dominykui Ž.; 4a klasės mokiniams Ausmai, Lukrecijai, Martynui, Domui, Jokūbui, Smiltei, Ievai, Matui, Jovilei, Faustui; 4b klasės mokiniams Vakariui, Egidijai, Gabrielei, Nedai, Augustinui, Meidai, Astijui, Audrai, Laurai, Oksanai, Mantvilei, Jonui, Danui, Mantui.

Jūsų visų kūrybiškumo dėka mes pabuvojome tikroje pasakoje.

 

Mokytoja Ilona Volungevičienė