Kalėdų belaukiant!

Kalėdos- gražiausia žiemos šventė, kuri atneša šilumą ir džiaugsmą į kiekvienus namus. Visus džiugina ne tik artėjančios šventės, bet ir pats jų laukimas. Kad jis būtų smagus klasės, mokyklos koridoriai pasipuošė įvairiausiomis dekoracijomis. Pradinukai kartu su tėveliais kūrė šventinius atvirukus, rašė sveikinimus.
Šiais metais 1-4 klasių mokinukai vėl buvo pakviesti į Kalėdų ambasadą Joniškėlyje. Šventiškai išpuoštos sodybos savininkė Anžela Mosteikienė išmokė vaikučius pasigaminti kalėdinę dekoraciją. Darbas netradicinėje aplinkoje labai sudomino mažuosius menininkus.
O kokios Kalėdos be senelio? Šiemet jis pradinukų laukė Pasvalio kultūros centre. Mokinukai žiūrėjo nuotaikingą kalėdinę pasaką apie miško žvėrelius, linksminosi Kalėdų senelio diskotekoje, dainavo linksmas daineles ir buvo apdovanoti saldumynais.
Paskutinę šių metų mokslo dieną vaikai linksminosi surengtuose Kalėdiniuose žiburėliuose. Klasėse jie atliko įvairias užduotis, žaidė žaidimus, šoko ir dainavo. Šventę vainikavo pasibuvimas drauge prie šventinio vaišių stalo.
V. Norvaišienė, I. Volungevičienė