Gimnazijos Tarybos kreipimasis

 

Mieli tėveliai, buvę gimnazijos mokiniai ir visi geros valios žmonės, kurie norėtų paremti mūsų Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnaziją, Pušaloto progimnazijos ir Mikoliškio skyrius

Jau atėjo momentas, kai turėsite nuspręsti, kam panaudosime 2 procentus gyventojų pajamų mokesčio. Pasirūpinkite, kad 2 procentai nuo Jūsų uždirbtų pajamų mokesčio būtų panaudoti geriems darbams

Paskirkite savo jau sumokėtą pajamų mokesčio dalį Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijai ir investuokite į savo vaikų ateitį.

Remtinos sritys yra šios:

a) Gimnazijos mokymosi erdvių remontas ir turtinimas;
b) Mokinių kūrybinių iniciatyvų skatinimas bei palaikymas;
c) Mokyklos aplinkos gražinimas ir priežiūra
.

Kviečiu visus, kurie nori paremtiJoniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitėsgimnaziją, iki 2014 m. gegužės 1 d. užpildyti specialią FRO512 formą naudojantis elektronine bankininkyste arba pasinaudoti galimybe formą užpildyti padedant specialistams mokesčių inspekcijoje.

Kaip tai padaryti 2014 metais:

1. Prisijunkite prie Jūsų elektroninės bankininkystės tiesiogiai per banką, arba per Elektroninio deklaravimo sistemos svetainę >>

2. Pasirinkti e-deklaravimą, tuomet Jus iš karto nukreips į Elektroninio deklaravimo sistemą (EDS), kurioje jau būsite registruotas (duomenys imami iš banko)

3. Pasirinkite formą „Pildyti portale“.

4. Iš pateikto formų/dokumentų sąrašo Jums reikia surasti FR0512 formą (Prašymas pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio sumos Lietuvos vienetams, pagal Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymą turintiems teisę gauti paramą)

Duomenys, kuriuos reikia įrašyti pildant formą FR0512 versija 02

E1 -Gavėjo tipas pasirinkti 1

E2- Gavėjo identifikavimo numeris( kodas)-2090614950

E4 – Mokes2io dalies dydis (procentais)- 2,0

E5 Mokesčio dalį skirti iki mokestinio laikotarpio ( iki penkių metų) Užpildytą ir atspausdintą formą galite pristatyti tiesiogiai į VMI arba įduoti vaikui, kad perduotų auklėtojai ar palikti gimnazijos raštinėje, bet tokiu atveju paigeidautina, kad minėta forma turi būti įdėta į voką, vokas užklijuotas ir paramos davėjas pasirašo užklijavimo vietoje (kad nebūtų galima atklijuoti nepažeidus voko).

Jei neturite galimybės kompiuteriu užpildyti ir atspausdinti  formos, galite Jūs patys arba Jūsų vaikas kreiptis į auklėtoją ar raštinę ir pasiimti atspausdintas formas bei reikiamus duomenis įrašyti raštu ir formą pageidautina užklijuotame voke palikti raštinėje ar perduoti klasės auklėtojai.

Informaciją apie gautas lėšas ir jų panaudojimą už praėjusius metus galite sužinoti tel. 38321, 38200 arba užėję į buhalteriją.

Prašytume Jūsų prisidėti prie gimnazijos siekiamybių ir dėkojame už pagalbą.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*