IIa klasės Lions Quest programos “Raktai į sėkmę” socialinio emocinio ugdymo projektas „Velykinė staigmena darželio draugams “

Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės Bitės gimnazijos IIa klasės mokiniai dalyvauja projekte remiantis Lions Quest metodika „Raktai į sėkmę“. Tema „Velykinė staigmena darželio draugams“. Projektas buvo įgyvendintas Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos Joniškėlio skyriuje. Dešimtokai visiems darželio vaikams ir darbuotojams pagamino po Velykinę dovanėlę-staigmeną „Oliziuką“, kurį pastoviai laistant ir prižiūrint užaugs ant galvos „plaukai“-žolė. Pilstėme, rišome, klijavome, pakavome, kol pagaminome 75 labai gražius ir simpatiškus augintinius.

Susirinkę Joniškėlio skyriaus salėje vaikai žaidė gimnazistų paruoštus judriuosius žaidimus. Kokia gi šventė be „kiškio -piškio“ ir saldainių. Tad tikrai buvo smagu, kai visiems garsiai pašaukus, atšuoliavo drąsus kiškis, nešinas krepšiu saldainių ir dovanomis, o Joniškėlio skyriaus mokytojos pakvietė dešimtokus kartu su mažaisiais draugais nuspalvinti pasakų personažus. Ir mažiesiems ir gimnazistams veiklos netrūko. Susiskirstę grupelėmis visi linksmai bendravo ir maloniai leido laiką. Džiugu, kad „Velykinė staigmena darželio draugams“ pavyko.

IIa kl. vadovė Jolanta Baltaragienė