Integruota VGK diena “Mes galim 2023”

Kovo 24 d. Gimnazijos Vaiko gerovės komisija organizavo integruotą dieną pradinukams “Mes galim 2023”. Tikslas: kurti saugumu grįstą užsiėmimų mikroklimatą, ugdyti draugiškus bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius, mokyti aktyviai, kūrybingai ir prasmingai leisti laisvalaikį.

Atvyko ir Narteikių pradinukai, kurie kartu su gimnazijos pradinukais dalyvavo užsiėmimuose. Neurobikos užsiėmimus vedė VGK pirmininkė Vitalija Kalpakova ir logopedė Andromeda Baršauskienė, sportines varžybas fizinio ugdymo mokytoja Danguolė Venckuvienė. Iš molio lipdyti vazeles, lėkštutes mokė dailės mokytoja Laisvutė Razmienė. Velykinius atvirukus gamino kartu Daiva Vasauskiene. Mokė šokti  šokių mokytoja Jolanta Preidžiuvienė.  Su penkiais pagrindiniais pojūčius iš SEU programos  „Penki pagrindiniai pojūčiai“ supažindino ir mokė juos atpažinti socialinė pedagogė Vilma Titienė ir Audronė Dvelienė, gimnazijos sveikatos specialistė. Kūrybinius darbus su mokiniais darė Vaida Garnytė, bibliotekos vedėja. Piešinius ant stiklo bendradarbiaujant – specialioji pedagogė Jolanta Baltaragienė ir logopedė Irena Butkuvienė.

Mokiniai patyrė daug teigiamų emocijų, bendravo ir bendradarbiavo su Narteikių pradinės mokyklos mokiniais, sustiprino fizinę ir psichinę sveikatą.

Pradinio ugdymo mokytoja Roma Kanapeckienė