Dalyvavome rajoninėje virtualioje kūrybinių darbų parodoje „MANO VARDAS PATS GRAŽIAUSIAS“

Lapkričio mėnesį vyko rajoninė 1-10 klasių mokinių kūrybinių darbų paroda „Mano vardas pats gražiausias“. Šios parodos tikslas – ugdyti mokinių meninę kompetenciją, suteikiant galimybę patirti kūrybos džiaugsmą, savo vardą pateikiant įvairiais būdais. Prieš kuriant darbelį mokiniams teko pasidomėti savo vardo kilme, reikšme, jo paplitimu. Tada mokiniai pasitelkę kūrybiškumą ir vaizduotę  kūrė savo vardo paveikslus, rašė eilėraščius, aprašymus, pasakojimus. Darbeliams buvo naudojama įvairi technika: piešimas, lipdymas, klijavimas, gamtinė medžiaga ir t.t.

Iš mūsų gimnazijos ir Narteikių skyriaus parodai savo darbelius pristatė ir gavo padėkas net 12 mokinių: Andželika K. 1a kl., Nojus K. 1a kl., Austėja N. 1a kl., Nerilė S. 2a kl., Dineira T. 2kl., Danielė B. 5b kl., Linas P. 5a kl., Skaistė S. 7a kl., Kornelija V. 8a kl., Miglė Ž. 8a kl., Giedrė S. 10a kl., Inesa Z. 10a kl.

Piešiniai eksponuojami Pasvalio pagalbos mokiniui specialistų tinklapyje ir facebook paskyroje https://www.facebook.com/groups/413848652990271

Pagalbos mokiniui specialistės: J. Baltaragienė, I. Butkuvienė