Mokslo ir žinių diena gimnazijoje

Gražų, saulėtą Rugsėjo 1-osios rytą Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos bendruomenė rinkosi į Mokslo ir žinių šventę, šiek tiek ne tokią, kaip daugybę metų iš eilės. Nors dėl visą ankstesnę, įprastą  tvarką pakeitusių įvykių buvo keista matyti vieniems kitus su medicininėmis kaukėmis, bet visų mokinių bei mokytojų nuotaika buvo gera – skambėjo juokas,  sveikinimo žodžiai, gražios dainos, muzika.

Žinoma, ši Rugsėjo 1-oji visam laikui įsimins abiturientams, kuriems šie mokslo metai yra paskutiniai, bei pirmokėliams, pirmą kartą peržengusiems mokyklos slenkstį.

Dar ši Rugsėjo pirmosios šventė mūsų visai gimnazijos bendruomenei buvo ypatinga tuo, kad atsisveikinome su ilgamečiu gimnazijos direktoriumi Almantu Kanapecku. Skambėjo nuoširdūs gimnazistų, mokytojų kolektyvo, mokinių tėvų komiteto narių bei garbingų svečių padėkos žodžiai Almantui Kanapeckui už ilgametį ir nuoširdų vadovavimą gimnazijai. Sveikinusieji palinkėjo direktoriui tolimesnės įdomios bei energingos veiklos ir, žinoma, niekada nepamiršti kelio į Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnaziją, kuriai vadovavo net 32 metus.

Taigi, sveikiname visus su naujais darbais, naujomis svajonėmis ir tikimės, kad visi dabar iškilę sunkumai – laikini.