2 % parama gimnazijai

2015 metais   gimnazija, pasinaudojusi parama, įsigijo baldus valgyklai ir  įrengė žaidimų aikštele prie  gimnazijos stadiono.  2016 metais norime  didelį dėmesį skirti mokinių saugumui, todėl planuojame  gimnazijos viduje įrengti vaizdo kameras, lauko klasę ir perdaryti  II ir III  aukšto koridorių spintas.

Mieli mokinių tėveliai,  gerbiamas gimnazijos kolektyve ir visi, kurie neabejingi gimnazijos gerovei,  kviečiame pasinaudoti proga ir 2016 metais paremti mūsų gimnaziją. Jūsų paskirta parama bus išskaičiuota iš 2015 metais valstybei jau sumokėtų mokesčių ir pervesta į gimnazijos sąskaitą. Prašymą paramai galima pateikti iki 2016 m. gegužės 1 d.

Norėdami skirti 2% paramą, užpildykite specialią prašymo formą (FR0512). Užpildytą prašymą įdėkite į voką ir pasirašę ant užklijuotos linijos taip, kad nebūtų įmanoma atplėšti voko nepažeidus parašo vientisumo, atneškite (vėliausiai iki balandžio 25 d.) į gimnazijos buhalteriją arba pateikite (vėliausiai iki gegužės 1 d.) Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) skyriams, galite voką išsiųsti ir paštu. FR0512 formą patogiausia užpildyti pasinaudojant elektroninio deklaravimo sistema.

Gimnazijos rekvizitai:

Gimnazijos kodas: 290614950

Gimnazijos pavadinimas : Pasvalio r. Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bites gimnazija.

Dėkojame už kasmet pervedamas 2% pajamų mokesčio lėšas, kurios padeda kurti saugią, sveiką, nuolat turtinamą gimnazijos aplinką.

                                                    

 Gimnazijos tarybos pirmininkė                  Asta Valuntienė  

Gimnazijos direktorius                          Almantas Kanapeckas