Maloniai kviečiame skirti 2 % pajamų mokesčio gimnazijai!

Siekdami pagerinti gimnazijos įvaizdį, planuojame kartu su ilgamečiu socialiniu partneriu Šiaulių Universiteto Menų fakultetu atnaujinti mūsų gimnazijos interjerą.
Mieli mokinių tėveliai, gerbiamas gimnazijos kolektyve ir visi, kurie neabejingi gimnazijos gerovei, kviečiame pasinaudoti proga ir 2015 metais paremti mūsų gimnaziją. Jūsų paskirta parama bus išskaičiuota iš 2014 metais valstybei jau sumokėtų mokesčių ir pervesta į gimnazijos sąskaitą. Prašymą paramai galima pateikti iki 2015 m. gegužės 1 d.

Norėdami skirti 2% paramą,pirmiausia užpildykite metinę pajamų deklaracijos formą (GPM308), o po to užpildykite specialią prašymo formą (FR0512). Užpildytą prašymą įdėkite į voką ir pasirašę ant užklijuotos linijos taip, kad nebūtų įmanoma atplėšti voko nepažeidus parašo vientisumo, pateikite (vėliausiai iki gegužės 1 d.) Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) skyriams, galite voką išsiųsti ir paštu. FR0512 formą patogiausia užpildyti pasinaudojant elektroninio deklaravimo sistema.
Gimnazijos rekvizitai:
Gimnazijos kodas: 290614950
Gimnazijos pavadinimas : Pasvalio r. Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bites gimnazija.
Dėkojame už kasmet pervedamas 2% pajamų mokesčio lėšas, kurios padeda kurti saugią, sveiką, nuolat turtinamą gimnazijos aplinką.
Gimnazijos tarybos pirmininkė Asta Valuntienė
Gimnazijos direktorius Almantas Kanapeckas