Kviečiame vykti į Lietuvos pajūrį!

žygis

KVIEČIAME VYKTI Į LIETUVOS PAJŪRĮ!

Rugsėjo 27 d., šeštadienį, kviečiame vykti į Lietuvos pajūrį. Pageidaujantieji galės dalyvauti žygyje Lietuvos pajūriu, skirtame Pasaulinei širdies dienai paminėti. Tai tradicinis, masinis renginys, kurį organizuoja LEKI akademija. Persikėlę iš Senosios perkėlos (Klaipėda), žygiuosime apie 20 km. su šiaurietiškojo ėjimo lazdomis iki Juodkrantės. Žygio metu bus daromos pertraukėlės. Planuojamas finišas Juodkrantėje apie 15 val. Neturintiems šiaurietiškojo ėjimo lazdų, jas suteiksime nemokamai. Daugiau informacijos apie renginį www.leki.lt

Dalyvaukite masiniame žygyje pajūriu ir pajuskite šiaurietiškojo ėjimo privalumus!

Nedalyvaujantys žygyje galės laiką leisti Klaipėdoje, vykti į Juodkrantę, Raganų kalną ir pan. pagal savo individualius poreikius. Nepraleiskite puikios progos aplankyti rudenišką pajūrį!

Išvykstame rugsėjo 27 d. 5.30 val. iš Vytauto Didžiojo a. 6, Pasvalyje. Planuojamas išvykimas iš Klaipėdos apie 17.00 val.

Išankstinė registracija iki rugsėjo 25 d. Registracija ir informacija tel. (8451) 20131 arba (8451) 20130. Transporto išlaidoms renkamas mokestis – 15 lt. Skubėkite registruotis, nes dalyvių skaičius ribotas!

Pasvalio r. sav. Visuomenės

sveikatos biuro informacija