Gerbiami bendruomenes nariai

Noriu informuoti Jus, kad  šiuo metu gimnazijos sąskaitoje yra 5595 Lt. nepanaudotų paramos lėšų (2% GPM). Iki šių metų kovo 1 d. prašau pateikti pasiūlymus, kaip geriau ir tikslingiau panaudoti šias lėšas. Galutinis sprendimas, atsižvelgiant į Jūsų pasiūlymus, bus priimtas Gimnazijos tarybos posėdyje šių metų kovo mėn.

Jūsų supratimas ir parama – nepaprastai svarbūs, padedantys gerinti mūsų vaikų mokymo kokybę, todėl nuoširdžiai tikiu, kad ir 2012 metais 2 % sumokėto pajamų mokesčio Jūs, Jūsų artimieji ir  draugai skirs Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos  rėmimui.

 

Direktorius Almantas Kanapeckas

8 Comments

  1. Skirkite juos sporto sales persirengino kambariams atnaujinti. Nes juose teisiog baisu rengtis . Ten rudeni pilna varliu . Tikiuosi atkriepsite demesi i mano sprendima. tikiusi isrinksite gera pasiulima.

  2. Siūlau atnaujinti mokyklos stadioną, nes jis tiesiog tragiškas palyginus su kitų mokyklų. Žaisdamas futbolą, užkliuvęs už grumstų gali rimtai susižaloti, nėra gerų sąlygų bėgioti vaikams, kurie lanko lengvąją atletiką, rudenį visur purvas, o pavasarį žemė kieta, o tai stipriai kenkia sveikatai. Reikėtų patiesti specialią guminę dangą (bent jau ne naują) aplink stadioną, kad būtų patogu bėgioti, ir išlyginti aikštę, kad būtų įmanoma bent normaliai pažaisti futbolo bei kitų žaidimų (į stadioną nebuvo atsižvelgta turbūt dešimtį metų). Taigi atsižvelkite ne tik į teorijos mokslą, bet ir fizinį mokslą. Ačiū

  3. stadionas sutinku su tavo nuomone bet vis tiek siulau atnaujinti persirengimu karbalius nes i juos tur but nebuvo atsizvelgta jau kokius penkiolika metu .

  4. Siūlau tuos pinigėlius skirti repetitorių papildomų pamokų apmokėjimui, kad kuo mažiau liktų taip rašančių, kaip slebizavoja gimnazistas Dominykas!
    P. S. Stadiono sutvarkymui, girdėjau, laukiami pinigyčiai iš ES fondų…
    Stadionas – mokyklos gėda! Juo iš tiesų tesirūpino tik Eugenijus Burokas! Bet tai buvo taip seniai…

  5. Siūlau technologijų pamokoms inventoriaus nupirkti, kad mokiniams savo dienpinigių skirtų bandelėms, nereikėtų mokytojui už priemones susimokėti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*