Pradinių klasių mokinių sporto šventė „MAŽASIS SPORTININKAS“

Spalio 24 dieną gimnazijoje vyko 1-4 klasių mokinių sporto šventė. Dalyviai buvo susiskirstę į spalvotas komandas. Komandoms buvo skirta namų užduotis – kaip nors akcentuoti pasirinktą spalvą. Namų užduotis įvykdyta  puikiai. Varžybose dalyvavo visi pradinių klasių mokiniai. Mažieji sportininkai rungėse 4 rungtyse: strėlyčių mėtymas į taikinį , kamuoliuko nešimas su šaukštu, rankų lenkimas, kimštinio kamuolio stūmimas.

Strėlyčių mėtymo į taikinį geriausią rezultatą pasiekė  3a klasės mokinys Ugnius Špokauskas, surinkęs 55 taškus. Kamuoliuko nešime su šaukštu nepralenkiami buvo 4 klasės mokiniai. Iš vietos toliausiai kimštinį kamuolį nustūmė 4 klasės mokinys Laurynas bajariūnas. Jo rezultatas 6,30m. Na, o rankų lenkime nepralenkiamas buvo 3b klasės mokinys Faustas Kazlauskas, kuris ir užėmė I-ąją vietą. Susumavus varžybų rezultatus paaiškėjo nugalėtojai: I-ąją vietą iškovojo 3a klasės komanda, II-ąją vietą – 4 klasės komanda, III-oji vieta atiteko 1a klasės komandai. Nugalėtojams įteikti diplomai, prizai ir asmeninės dovanėlės.

Varžybas organizavo kūno kultūros mokytojai Danguolė Venckuvienė ir Sigitas Ilgutis. Geranoriškai talkino pradinių klasių mokytojai.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*