,,PILDYK TALENTAI” atvyksta į Joniškėlį!

Jau nuo rugsėjo pirmos dienos prasidėjo ,,Pildyk talentai“ konkursas, kurio metu kūrybinė grupė aplankys daugiau nei 200 mokyklų skirtinguose Lietuvos kampeliuose su svarbiausiu tikslu – rasti naujus dainuojančius, šokančius, grojančius, sportuojančius ar kitokius talentus, kurie moka ir gali būti naujosiomis Lietuvos žvaigždėmis.

Konkurso komanda atvyksta tiesiai į mokyklas tam, kad išgirstų ir pamatytų, nufilmuotų ir įvertintų jaunųjų talentų pasirodymus, o vėliau juos patalpintų interneto svetainėje, kur balsuoti galės visi lankytojai. Tokiu būdu išrinktas nugalėtojas laimės prizus – dalyvavimą laidos “Lietuvos talentai” užkulisiuose, bilietus į filmavimą, fotosesiją su komisija, smagias atminimo dovanas  bei pagrindinį prizą – laimėtojas taps vienu iš „PILDYK“ veidu !

Kiekvienoje mokykloje laukiami ne tik konkurso dalyviai, bet ir žiūrovai – tam, kad palaikytų savo bendramokslius, bet ir išvystų komisijos narių – Luko Pačkausko ir Vilijos Matačiūnaitės pasirodymus. Renginiai, savaime suprantama, nemokami.

“Pildyk talentai” konkursas vyks nuo rugsėjo 19 dienos iki gruodžio 1 dienos. Žiūrovų teismui video pateiksime kas savaite, o finalas įvyks gruodžio pradžioje Vilniuje.

 

“Pildyk talentai” kūrybinė grupė lapkričio 28 d. lankysis mūsų gimnazijoje. Dalyvio anketą galite gauti iš pavaduotojos V. Stankevičienės.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*